LINCSearch

Montana Montana Graphic

MAACE Fall Conference 2007

 

MAACE Breakfast Meeting at Character Ed Conference

October 18 , 2007, 7:00 a.m. to 8:30 a.m.

Billings, MT

Click here for more information.

 

MAACE at MEA

October 18 - 19, 2007

Belgrade, MT

 

Online registration at http://www.mea-mft.org/edconf07.htm     

MAACE-sponsored Sectionals at MEA

Name

Title

Length

Group

Day

Start

End

Place

Hoyt Brett

NOAA Teacher At Sea Program

50 minutes

MAACE

Thu

8:00AM

8:50AM

HS 216

Roche Brenda

Impact of Methamphetamine on Learning

1 hour 50 minutes

MAACE

Thu

9:00AM

10:50AM

HS B9

Steiner Rose

The Mathematics of Oil and Beyond

50 minutes

MAACE

Thu

10:00AM

10:50AM

HS 216

Steiner Rose

The Mathematics of Oil and Beyond

50 minutes

MAACE

Thu

11:00AM

11:50AM

HS 216

Fischer Deb

Infotrac and Auto Database for All

50 minutes

MAACE

Thu

12:00PM

12:50PM

HS 208 (computer lab)

McCord Michael

Retirement Planning

50 minutes

MAACE

Thu

1:00PM

1:50PM

HS 215

Jones Richard

Electric Cars and Global Warming: Session 2

50 minutes

MAACE

Thu

1:00PM

1:50PM

HS 216

Jackson Kathryn

GED MythBusters

50 minutes

MAACE

Thu

2:00PM

2:50PM

HS 216

Daviau Kathie

Non-traditional Problem Solving

50 minutes

MAACE

Thu

3:00PM

3:50PM

HS 216

Conrad Ryan

Pearson Education: Reach Every Learner, Every Day.

50 minutes

MAACE

Fri

8:00AM

8:50AM

HS 215

Savage Karen

An Adult ESL Model

50 minutes

MAACE

Fri

8:00AM

8:50AM

HS 216

Hoyt Brett

Development of the Criminal Child

50 minutes

MAACE

Fri

9:00AM

9:50AM

HS 216

Roche Brenda

Impact of Methamphetamine on Learning

1 hour 50 minutes

MAACE

Fri

11:00AM

12:50PM

HS B9

LaMont Evey

Rewiring for Retirement

50 minutes

MAACE

Fri

12:00PM

12:50PM

HS 216

Tooley Chuck

Impact of Global Warming

50 minutes

MAACE

Fri

1:00PM

1:50PM

Auditorium

Fischer Deb

Infotrac and Auto Database for All

50 minutes

MAACE

Fri

2:00PM

2:50PM

HS 208 (computer lab)